deepWORK – milyen egy óra nálam?

Sokan kérdezitek milyen egy deepWORK óra??!! Nem hiába, hiszen sokatokat foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbálnátok, de nem tudjátok, mire is számíthattok. Most egy kis betekintést nyújtok nektek, hogy is néz ki velem egy deepWORK.

A deepWORK® órák különböző szakaszokból állnak, amelyeknek az öt természeti elem – föld, fa, tűz, fém és víz –, illetve az általuk képviselt energiaszint adja az alapját.

Az óra elején meditatív zenével és a lassúbb rávezető gyakorlatokkal kezdjük. Majd ezt egy lüktető, intenzív zene követi, amelyre kardió- és erősítő gyakorlatokat végzünk. A mély ritmusok segítenek az erőkifejtésben, valamint a feszültségoldásban és az érzelmek kiengedésében vagy akár elengedésében.

A különböző pozíciókban és helyzetekben végzett változatos gyakorlatok során fejlődik az állóképesség, az izomerő, az egyensúlyérzék és a mobilitás.

A deepWORK® óra tehát intenzív, de – követve a Yin-Yang elvet és törekedve a harmóniára – az edzés végi nyújtás és relaxáció révén mégis úgy érezzük: a deepWORK® feltölt, energetizál és nem fáraszt!

Hogy neked való mozgásforma-e? Döntsd el Te magad!
Várlak szeretettel deepWORK óráimon!